fbpx

Respawn werkt aan first-person shooter van The Mandalorian

the mandalorian respawn.jpg

Respawn Entertainment, de studio achter Titanfall en Star Wars Jedi: Survivor, werkt momenteel aan een first-person shooter gebaseerd op The Mandalorian. Als premiejager mag je jagen op verschillende doelwitten tijdens de hoogdagen van het Galactic Empire.

Het nieuws van deze Mandalorian shooter bereikt ons via Insider Gaming. Volgens de website kruip je als speler in de huid van een premiejager van de Mandalorians. Wie precies? Dat is voorlopig onbekend, al wordt het niet Mando uit de gelijknamige serie.


De game wordt een first-person shooter, die zich afspeelt tussen de films van Revenge of the Sith en Return of the Jedi, een periode waarin het volledige heelal lijdt onder de zware bezetting van het Galactic Empire.

Aan jou als premiejager om verschillende doelwitten dood of levend binnen te brengen voor een premie. Je kan achter je doelwit aan met een uitgebreid arsenaal aan wapens en gadgets, waaronder talloze blasters, een raketwerper op de pols, een werphaak, visor en nog veel meer.

Opvallend is dat de gameplay van de titel werd beschreven als ‘fast-paced’. Dankzij de jetpack kan je immers springen, zweven, boost slides uitvoeren en zelfs horizontaal dashen. Wat doet denken aan Titanfall gameplay.

The Mandalorian shooter zou trouwens geen open-world gameplay hebben, maar wel uitgebreide lineaire levels op een waaier aan planeten uit het Star Wars-universum.

Helaas duurt het wel nog even voor we met de game aan de slag kunnen. Volgens Insider Gaming zou The Mandalorian shooter nog minstens twee jaar in ontwikkeling zijn, aangezien de titel zich nog in een vroeg stadium bevindt. Of de game een multiplayerluik heeft, is niet bekend.

Een reactie achterlaten