fbpx

Nieuwe Resident Evil verschijnt in 2021 voor next-gen consoles

Capcom heeft de nieuwe Resident Evil eindelijk onthuld. De eerste trailer van Resident Evil Village bevestigt alle eerdere geruchten over de game. De first-person survivalhorrorgame zet het verhaal van Ethan Winters voort en zakt daarvoor af naar een besneeuwd bergdorpje. De game verschijnt in 2021 voor PS5, Xbox Series X en pc.

De sfeer in de bovenstaande trailer doet denken aan de game die de reeks opnieuw uitvond: Resident Evil 4. Al is het verhaal deze keer wat dramatischer dan simpelweg de dochter van de president redden. De game speelt zich enkele jaren na Resident Evil 7 af waar je als Ethan Winter een traumatische ervaring meemaakt. Getormenteerd door de gebeurtenis onderzoek je een mysterieuze nieuwe verschrikkingen die het bergdorp teisteren.


Chris Redfield, de held uit de reeks maakt ook een comeback, maar dit keer als slechterik. Resident Evil Village wordt gebouwd op de RE Engine die eerder werd gebruikt voor Resident Evil 7. Volgens Capcom zal die engine inc combinatie met de next-gen technologie de horrorervaring naar een hoger niveau tillen met de meest realistische en gruwelijke graphics ooit.

Resident Evil Village verschijnt in 2021 voor PS5, Xbox Series X en pc.

RE Village Announce 03

Een reactie achterlaten