fbpx

Resident Evil Village: Gold Edition bevat nieuwe verhaaluitbreiding

Binnenkort brengt Capcom Resident Evil Village: Gold Edition uit en dat zou wel eens de coolste re-release ooit kunnen worden. Niet alleen voegt de editie een third person modus toe aan de horrorgame uit 2021, ook krijg je een compleet nieuwe speelbare epiloog.

Het third person perspectief katapulteert je terug naar de vroegere games uit de horrorserie en lijkt ons reden genoeg om de horrorgame opnieuw te spelen. Al is de verhaaluitbreiding het neusje van de zalm in deze editie.


In Shadows of Rose kruip je in de huid van de dochter van Ethan Winters. Zij keert terug naar kasteel Dimitrescu waar ze haar angsten onder ogen moet komen en haar speciale krachten leert kennen.

De Gold Edition voegt enkele nieuwe personages toe aan de Mercenaries Mode. Zo kan je aan de slag met (een iets compactere) Lady Dimitrescu, Lord Karl Heisenberg en Chris Redfield. Daarnaast zijn er ook nieuwe levels voor de Mercenaries Mode.

Ook is er een demo verkrijgbaar waarin je de nieuwe camera zelf kan uittesten. Je kan er 60 minuten lang mee aan de slag

Resident Evil Village Gold Edition is verkrijgbaar op 28 oktober. Wie de originele game al heeft, kan de Winters Expansion ook apart aanschaffen voor €20.

Een reactie achterlaten