fbpx

Resident Evil 9 Revenant Shadows duikt op bij retailer

Resi 9

Het zou kunnen dat de nieuwe Resident Evil sneller in de rekken ligt dan verwacht. De Aziatische retailer Play-Asia heeft namelijk een productpagina online gezet voor Resident Evil 9 Revenant Shadows. Inclusief een korte beschrijving en cover art van de game.

Maar klopt deze info ook? De cover art is duidelijk een AI-gegenereerde afbeelding. Daarop zien we Leon en een vrouwelijk personage op de achtergrond, al is er wat vreemds aan de hand met Leons linkerarm. Ook is het logo best vreemd. In de vorige titels gebruikte Capcom de letters al als Romeins cijfers, maar om daar nu een extra X achter te zetten om het cijfer IX te kunnen spellen, lijkt wat verwarrend.


De kans bestaat dat Play-Asia als retailer een titel doorkreeg van Capcom, maar de artwork en beschrijving zelf heeft gefabriceerd om extra bezoekers aan te trekken. Dat valt op wanneer je de beschrijving leest:

“Resident Evil 9: Revenant Shadows is the latest installment in the iconic survival horror series by Capcom. This game continues the chilling legacy with a fresh story, new characters, and the return of familiar faces. Set in an expansive, terrifying world filled with new threats and mysteries, Revenant Shadows blends intense action, intricate puzzles, and the atmospheric dread that fans have come to love.”

Opnieuw bijzonder vaag. Het is trouwens niet de eerste keer dat Play-Asia onaangekondigde games op de webshop zet zonder bevestiging van de uitgever. In dat geval krijgt de retailer de titels meestal door van zijn leverancier.

Merk trouwens op dat er naast Resident Evil 9 ook PS5-versies te vinden zijn van Resident Evil 0, Resident Evil Code Veronica en zelfs Resident Evil 5. De eerste twee titels werden al gelekt door leaker AestheticGamer, maar van een re-release van het vijfde deel was nog nooit sprake.

Fake of niet? Neem de info zeker met een korreltje zout…

Een reactie achterlaten