fbpx

Remedy lost meer details van Alan Wake 2 uitbreidingen

Alan Wake 2 1

Met de release van Alan Wake 2 achter de rug, vond ontwikkelaar Remedy Entertainment het tijd om wat meer details van de aankomende expansies bekend te maken. De game krijgt in totaal twee betalende uitbreidingen, met name Night Springs en The Lakehouse.

De eerste uitbreiding Night Springs staat gepland voor de lente van 2024. De releasedatum van The Lakehouse is momenteel nog niet bekend.


De Night Springs expansie klinkt een beetje vaag, want visioenen en dromen spelen een centrale rol. Zo komt geschreven fictie tot leven. Al kan fictie ook in elkaar zakken en simpelweg een hoop woorden op een pagina blijven. En die verhalen worden verteld in Night Springs. Als speler kruip je in de huid van verschillende personages in het Alan Wake universum en ervaar je onverklaarbare dingen via Night Springs, een bekende, maar fictieve tv-show in de wereld van Alan Wake.

The Lakehouse is daarentegen een geheimzinnige locatie aan de rand van Cauldron Lake, gesticht door een onafhankelijke overheidsorganisatie. Tot er iets misloopt. En dus is het aan jou om het Lakehouse te verkennen via twee verschillende avonturen, waarin de realiteiten van Alan Wake en Saga Anderson overlappen.

Merk trouwens op dat Remedy Entertainment eerder al een heleboel gratis dlc beloofde voor Alan Wake 2. Via een extra update wordt ook New Game Plus toegevoegd. Die modus belooft de boel grondig door elkaar te gooien. Zo blijven alle wapens en upgrades behouden, maar kan je wel een gloednieuwe Nightmare moeilijkheidsgraad tackelen. Ook krijgt New Game Plus een alternatief verhaal, met extra manuscripten en video’s.

Alan Wake 2 kreeg bijzonder positieve reviews. Heb jij de titel al gespeeld?

Een reactie achterlaten