fbpx

Releasedatum en edities van EA Sports FC 25 gelekt

EA Sports FC

EA Sports brengt elk jaar in september zijn voetbalgame heeft, maar vreemd genoeg heeft de uitgever nog niets gelost over de volgende EA Sports FC. Geen paniek, want volgens bekende leaker Billbil-kun verschijnt EA Sports FC 25 in september en komen er twee versies.

De dataminer laat weten dat de game komt op 27 september en onthuld wordt in de komende 10 dagen. EA Sports FC 25 krijgt een Standard Edition van €69,99 en een Ultimate Edition van €99,99. Wie de game pre-ordert kan 7 dagen eerder met de game aan de slag kan.


Opvallend: spelers die de game in huis halen via EA Play, krijgen toegang tot de early access, alsook een game trial van 10 uur. Verder krijgen EA Play spelers korting op in-game FC-punten. Ook kunnen ze hun punten overzetten van EA Sports FC 24 naar EA Sports FC 25.

Wanneer we dan exact een aankondiging van de game mogen verwachten? Voor EA Sports FC werkt EA samen met de UEFA. En gezien momenteel het UEFA Euro 24 toernooi plaatsvindt, zou het kunnen dat de game onthuld wordt tijdens de laatste speeldag. Misschien wel als onderdeel van de finale.

EA Sports FC 25 september

Een reactie achterlaten