fbpx

Releasedatum Assassin’s Creed Shadows gelekt

assassins creed shadows

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat Assassin’s Creed Red door het leven gaat als Assassin’s Creed Shadows. De game krijgt morgen een nieuwe cinematic trailer en releasedatum, al heeft Ubisoft die laatste al gelekt in de placeholder videobeschrijving op YouTube.

Op zowel het Duitse als Italiaanse YouTube-account van Ubisoft, stond in de placeholder beschrijving van de trailer te lezen dat Assassin’s Creed Shadows op 15 november 2024 verschijnt. De releasedatum werd snel verwijderd, maar zoals altijd zijn er screenshots gemaakt (zie hieronder).


Dat Ubisoft het nieuwste deel lanceert in dezelfde periode, hoeft niet te verrassen. Ubisoft maakte eerder al bekend dat Assassin’s Creed Shadows nog zou verschijnen in het huidige fiscale jaar (vóór april 2025 dus). Ook verschenen eerdere delen in de franchise traditioneel in het najaar, in oktober of november.

Volgens verschillende geruchten zou Assassin’s Creed Shadows niet meer verschijnen voor last-gen consoles. De game komt alleen naar PS5, Xbox Series en pc. Helaas zijn niet alle berichten daar eensgezind over, dus wachten we tot morgen 18u voor de officiële onthulling.

Ubisoft DE Ubisoft ITA

Een reactie achterlaten