fbpx

Regisseur van The Witcher 3 richt nieuwe gamestudio op

rebel wolves 1

Polen heeft er weer een uitstekende gamestudio bij. Konrad Tomaszkiewicz, voormalig regisseur van The Witcher 3 en leidinggevende bij CD Projekt Red, heeft Rebel Wolves opgericht. Tomaszkiewicz nam heel wat werknemers van CD Projekt Red met zich mee.

De eerste game van de nieuwe studio wordt een verhaalgedreven actie-RPG voor pc en next-gen consoles. Volgens Tomaszkiewicz is het doel om een RPG te creëren met talloze opties, waarbij de wereld reageert op de keuzes die de speler maakt en waar elke keuze belangrijke gevolgen heeft.


De game mag alvast rekenen op developers met bakken ervaring. Zowel de design als art director van The Witcher 3 en de verhaalregisseur van The Witcher 3 en Cyberpunk 2077 gaan in de nieuwe studio aan de slag. Ook enkele veteranen van Shadow Warrior 2 studio Flying Wild Hog vonden hun weg naar Rebel Wolves.

Behalve een concept art werden verder weinig details over de game gedeeld, al had Tomaszkiewicz wel wat te zeggen over de werking van de studio. Zo heeft Rebel Wolves waarbij het team altijd voorop staat. Allicht wil de studio zijn werknemers de nodige rust gunnen en niet te veel overuren laten maken. Want ’tevreden werknemers maken geweldige games’, zo luidt het.

Wie de volledige aankondiging van de Rebel Wolves wil lezen, kan hier terecht. tere

Rebel Wolves

Een reactie achterlaten