fbpx

‘Red Dead Redemption 3 in de maak bij Rockstar Games’

Red Dead Redemption 3

Na het succes van Red Dead Redemption 2, is het geen verrassing dat een sequel volgt. Ontwikkelaar Rockstar Games zou de ontwikkeling van die game zelfs al begonnen zijn. Althans als we een populaire leaker mogen geloven.

Het nieuws werd gedeeld door @MyTimetoShineH op Twitter. De kerel verdiende zijn strepen als leaker door meerdere malen correcte details te delen over films uit het Marvel universum, alsook uit het DC universum


Deze keer geen filmnieuws, want @MyTimetoShineH verklapte dat ‘Red Dead Redemption 3 officieel in de maak is’. Waar de leaker zijn info haalt? Geen idee. Al is het geen verrassing dat Rockstar Games ooit zou beginnen aan een derde deel, gezien het enorme succes van deel 2.

Dat de start van de ontwikkeling net nu bekendgemaakt wordt, is niet verwonderlijk. Wie zich de beelden uit het GTA 6 lek van vorig jaar herinnert, weet allicht nog dat die game er tamelijk goed uitzag. De ontwikkeling moet dus stilaan op z’n eind lopen. En dus is het logisch dat Rockstar zijn volgende titel begint voor te bereiden.

Hadden we trouwens al gemeld dat @MyTimetoShineH onlangs ook bevestigde dat Hogwarts Legacy 2 in de maak is bij Avalanche Software? Ook niet meteen een verrassing, want Warner Bros. Games hintte zelf al naar een sequel.

Een reactie achterlaten