fbpx

Red Dead Redemption 2 heeft simpele maar geniale exploratie modus

mini-map

Hoe dichter de release van Red Dead Redemption 2 nadert, hoe meer info er over Rockstars westernepos naar de oppervlakte komt. En dit laatste nieuwtje vinden we wel erg cool gedaan van Rockstar.

Wie de mini-map in Red Dead Redemption 2 uitschakelt, zal merken dat de dialogen van personages en opdrachtgevers veranderen. De in-game bevolking vertelt je welke route je moet volgen of langs welk herkenningspunten je moet rijden. Ben je de weg kwijt? Dan kan je onderweg voorbijgangers aanspreken die je terug op weg helpen. Kwestie van de realiteitsbeleving te verhogen.


Schakel je de mini-map wel in, dan krijg je een gps-effect zoals in GTA V of Red Dead Redemption. Dan verdwijnen meteen ook alle aanwijzingen uit de dialogen van de lokale bevolking. Een klein, maar cool detail in een wereld die al tjokvol details zit. En tjokvol beesten.

 

Ons lijkt het dan ook veel interessanter om de mini-map gelijk uit te schakelen. Wat denk jij? Met of zonder mini-map spelen?

REACTIES (2)

 1. Gianni

  Ik zal ook meteen zonder mini-map spelen
  Die mensen bij rockstar hebben zoveel goeie ideeën!

 2. masen86

  Al die jaren werk, ik ben geen GTA fan maar kijk toch enorm uit naar deze.
  En zeggen dat ik nog steeds niet weet wrm ik destijds de eerste game op PS3 niet heb verder gespeeld.. Ik schaam mij nog steeds hiervoor!

  Excuses

Een reactie achterlaten