fbpx

‘Recente Elden Ring update verwijst naar nieuwe DLC’

Elden Ring

Ontwikkelaar From Software heeft onlangs een nieuwe patch gedropt voor Elden Ring. De update voegt niet alleen een omvangrijke nieuwe feature toe, maar lijkt ook te verwijzen naar toekomstige DLC, via een vermelding van maps die nog niet aanwezig zijn in de titel.

De belangrijkste feature in de update is de nieuwe meting voor schade tijdens PvP. Die maakt het mogelijk om schade afzonderlijk op te schalen voor wapens, vaardigheden, magie en spreuken wanneer een speler binnendringt in jouw wereld. Een maatregel die de verschillende aanvalsmethodes beter zou balanceren tijdens PvP. Natuurlijk blijven de statistieken tijdens singleplayer en ook co-op games ongewijzigd.


Naast die deze impactvolle wijziging, vond een Lance McDonald, die mods creëert voor games, een paar andere coole zaken. Zo zou de update volgens hem ‘een menu toevoegen dat gerelateerd is aan ray tracing’. Daarnaast bevat de update ook ‘verwijzingen naar twee nieuwe game maps, die voorlopig nergens anders te bespeuren zijn in de game data’.

Voorlopig heeft From Software nog geen woord gelost over eventuele uitbreidingen voor Elden Ring. Gezien het succes van de titel – en het feit dat vorige titels van de studio altijd wel een uitbreiding ontvingen – gokken wij dat wel iets zit aan te komen. Wanneer? Dat is natuurlijk de vraag…

Een reactie achterlaten