fbpx

Rapper Dr. Dre werkt aan muziek voor GTA 6

GTA 6

Geen hond die weet wanneer GTA 6 komt, maar dat het langverwachte nieuwe hoofdstuk in de misdaadreeks een dikke soundtrack zal hebben, staat nu al vast. In een podcast van het Amerikaanse tijdschrift Rolling Stone, heeft rapper Snoop Dogg namelijk zijn mond voorbij gepraat en verklapt dat rapper en producer Dr. Dre werkt aan verschillende tracks voor de game.

Snoop Dogg beschreef het werk van Dr. Dre voor de game als ‘great fucking music’.  Hij ging er verder niet op in, maar het zou ons niet verbazen als de artiest zijn eigen in-game radiostation krijgt. Rolling Stone contacteerde daarop Rockstar Games voor meer uitleg. Maar de ontwikkelaar hield de lippen stijf op elkaar. Verder probeerde het magazine wat details los te wrikken bij een vertegenwoordiger van Dr. Dre, maar ook daar kreeg het tijdschrift geen antwoord.


Natuurlijk is het niet de eerste keer dat Rockstar samenwerkt met bekende artiesten. Zo was Cara Delevigne in GTA V een van de hosts van de vele radiostations. De broertjes Dewaele bekend van Soulwax en 2ManyDj’s kregen met Radio Soulwax zelfs een volledige radiozender in de game.

Het is niet de eerste keer dat Dr. Dre samenwerkt met Rockstar. Zo dook hij al op in de Cayo Perico Heist van GTA Online. De rapper zou mee afzakken naar het eiland waar de heist plaatsvindt, maar zegt op het laatste moment af omdat zijn smartphone gestolen wordt (met niet-gereleasede muziek).

Als de info hierboven klopt, heeft Rockstar alvast de perfecte artiest in huis gehaald voor de hiphopzenders van GTA 6. Nu enkel nog wachten op de officiële aankondiging van Rockstar zelf.

Een reactie achterlaten