fbpx

PS4 Pro krijgt vette Star Wars Battlefront II editie

Nog een maand te gaan tot de release van Star Wars: Battlefront II en dat wil Sony in de verf zetten. Letterlijk, want de uitgever heeft twee coole PlayStation 4-bundels aangekondigd in het teken van DICE’s nieuwste shooter.

In de eerste bundel vind je een custom PS4 Pro-console, met bijpassende controllers en zelfs de Star Wars Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition. Maar wat is er dan zo custom aan die PS4? Wel, de console zelf is versierd met de iconische emblemen van het Galactic Empire en The Resistance, oftewel Rebel Scum. Tussen de symbolen van beide groepen, is op de console ook nog het insigne van Inferno Squad aangebracht. Tot slot is het toestel afgewerkt met een reflecterende look.


Ook op de Dualshock 4 vind je trouwens de emblemen van het Galactic Empire en The Resistance terug. Daarnaast werd ook het logo van Star Wars zelf in de touch pad gegraveerd, al zal je dat niet zien op de onderstaande afbeelding.

PS4PRO SW

De tweede bundel heeft een grijze 1Tb PS4 Slim in de doos, waar je ook dezelfde emblemen op terugvindt als de bij de bundel hierboven. Spijtig genoeg geen matchende controller deze keer, want je krijgt exact dezelfde DualShock 4 als in de PS4 Pro-bundel. Een goedmakertje is wel dat je ook hier de Star Wars Battlefront II Elite Trooper Deluxe Edition bij krijgt.

PS4 Slim SW

Packshot PS4 SWPackshot PS4S

Een reactie achterlaten