fbpx

PS4-exclusive Concrete Genie heeft releasedatum beet

Ontwikkelaar Pixelopus heeft via de officiële PlayStation-blog bekendgemaakt dat Concrete Genie in de schappen ligt vanaf 9 oktober. In de game mogen we met een toverpenseel een dorpje bekladden met neon-graffiti. En al die felle kleuren zorgen voor bijzonder magische sfeer.

Samen met de releasedatum, dropte Dominic Robilliard, Creative Director van de studio, nog een paar weetjes van de game. Zo krijgt Concrete Genie twee edities. De Standaard Editie gaat voor € 29,99 over de toonbank, terwijl de Digital Deluxe Editie € 39,99 kost. Bij die laatste krijg je een digitale artboek en de complete soundtrack.


Wie de game pre-ordert, krijgt er een gratis avatar-set bovenop, met allerlei personages uit de game. Daarnaast worden pre-orders beloond met een cool thema, dat een blik werpt op het dorpje van Denska met een paar van Ash’ tekeningen.

Hadden we trouwens ook al vermeld dat de Photo Mode meteen beschikbaar is bij de launch van de game? Een onmisbare feature in Concrete Genie, die ongetwijfeld een hoop straffe plaatjes oplevert.

De game ligt vanaf 9 oktober in de rekken!

Een reactie achterlaten