fbpx

Prince of Persia: The Sands of Time Remake krijgt hulp van Ubisoft Toronto

prince of persia the sands of time remake interview

Het lijkt erop dat Ubisoft de remake van Prince of Persia: The Sands of Time zo snel mogelijk uit de deur wil hebben. De Toronto studio van de uitgever heeft immers onthuld dat-ie de Montreal afdeling zal bijstaan bij de ontwikkeling van de game. Het zou goed kunnen dat we dan ook een trailer te zien krijgen tijdens Ubisoft Forward.

Ubisoft Toronto geeft aan dat het ‘zijn creativiteit, expertise en moderne technologie’ zal gebruiken om de Montreal studio bij te staan. Vanzelfsprekend heeft Ubisoft dan ook al bekendgemaakt dat de ontwikkeling zeer vlot verloopt. Toch was dat niet altijd zo, want na een reeks tegenslagen, werd de ontwikkeling volledig over een andere boeg gegooid. Oorspronkelijk was de game in handen Ubisoft Pune en Ubisoft Mumbai, al werd de titel in 2022 overgeheveld naar Montreal.


Dat Ubisoft Toronto overschakelt naar Prince of Persia: The Sands of Time, zorgt bij fans wel voor bezorgdheid omtrent de Splinter Cell remake in ontwikkeling bij die studio. Nochtans leek de studio op 4 april al meer nieuws te teasen over die game. Zo wijzigde Ubisoft Toronto op die dag zijn omslagfoto op Facebook naar de iconische night vision bril van Sam Fisher.

Meer Prince of Persia en Splinter Cell tijdens Ubisoft Forward? Het zou een mooie verrassing zijn…

Een reactie achterlaten