fbpx

Prince of Persia remake verandert van ontwikkelaar

prince of persia the sands of time remake interview

Ubisoft heeft bekendgemaakt dat de ontwikkeling van Prince of Persia: Sands of Time remake overgedragen is naar Ubisoft Montreal. Dat is dezelfde studio die ook de originele Sands of Time trilogie in elkaar bokste. De game was oorspronkelijk in ontwikkeling bij Ubisoft Mumbai en Ubisoft Pune.

Volgens de uitgever is dit een belangrijke volgende stap in de ontwikkeling van het project. Ubisoft Montreal zal verder bouwen op het werk van Mumbai en Pune. Volgens Ubisoft zal de game verschijnen wanneer die af is.


Concreet zegt Ubisoft dus dat zijn Indische studio’s er weinig van gebakken hebben. Of de ontwikkeling van de remake in Montreal in een stroomversnelling komt? Ga daar maar van uit. Ubisoft belooft in ieder geval updates te brengen in de toekomst, als de ontwikkeling dat toelaat.

Wij hopen maar dat deze Prince of Persia: Sands of Time Remake geen tweede Skull & Bones wordt. De remake werd al in 2020 aangekondigd en zou oorspronkelijk in 2021 verschijnen. Na de onthulling kreeg de titel al bakken kritiek over zich heen. Een nieuwe releasedatum is er nog steeds niet.

Een reactie achterlaten