fbpx

Dit weekend kan je gratis Predator: Hunting Grounds spelen

Sony heeft meer info gelost over de open beta van Predator: Hunting Grounds die dit weekend plaatsvindt. Van 27 tot 29 maart kunnen spelers met een PlayStation Plus abonnement gratis deelnemen. PC-spelers kunnen het spel uittesten via de Epic Games Store.

Tijdens de beta komen spelers terecht op de map Overgrowth. Dat is een dichtbegroeide jungle, die desoriënterend kan zijn voor zelfs de best getrainde soldaat. De enkele nederzettingen die je vindt, worden bezet door lokale guerrillastrijders.


Predator: Hunting Grounds schotelt een asymmetrische multiplayer voor. Eén speler mag als The Predator op jacht, de rest moet als team marines verschillende missies uitvoeren. Een van je missiedoelen is bijvoorbeeld het brandstofnetwerk van de guerrillavesting saboteren. Dat doe je door konvooien uit te schakelen, maar ook door wapendealers van kant te maken.

Tegelijkertijd is uitkijken geblazen voor The Predator. Terwijl de soldaten hun missie tot een goede einde proberen te brengen, kan de jager snel een einde maken aan hun inspanningen.

Welke klassen je kan spelen, laten we je liever zelf ontdekken in de open beta. Dat het erom zal spannen, mag duidelijk zijn.

Een reactie achterlaten