fbpx

Post-apocalyptische survival game Forever Skies aangekondigd

Ontwikkelaar Far From Home heeft de gloednieuwe postapocalyptische survivalgame Forever Skies aangekondigd. Het spel zet zich af tegen de gewoonlijke kenmerken van het genre, want in deze titel bouw je een vliegend schip om de verwoeste aardbol te verkennen.

Geen monsters of buitenaardse wezens echter in Forever Skies, want als speler vlieg jij door het luchtruim. Met je hightech schip moet je het verwoeste aardoppervlak verkennen. Jouw missie: oude ruïnes en mysteries verkennen die je inzicht geven in de rampzalige gebeurtenissen die de aarde vernield hebben.


Om zoveel mogelijk ontdekkingen te kunnen doen moet je jouw schip goed onderhouden en upgraden waar nodig. Oude apparatuur die je vindt kan je herstellen of stukken ervan gebruiken voor het tuig. Vanzelfsprekend levert de ontdekking van oude technologie soms meer dan alleen een nieuwe upgrade op.

Far From Home werd opgericht door veteranen van zowel het Poolse Techland (Dying Light) als People Can Fly (Outriders). De makers weten dus perfect hoe ze een dodelijke wereld in elkaar moeten steken.

Via de trailer hierboven krijg je een eerste glimp van de game. En het ziet er best cool uit. Geen nagelbijtende confrontaties met dodelijk gespuis, maar simpelweg de aarde verkennen en je schip upgraden, om de mysteries van de dode planeet te achterhalen.

Een reactie achterlaten