fbpx
Nieuws

PlayStation verandert PlayStation Plus games van juli

Reacties (1)
  1. Damadtree schreef:

    Beter ja, zolang ze hun PS+ fanboys maar kunnen bekoren… Ik zou liever eens de optie zien om exclusief voor hun mediocre online services te betalen zodat ik me de komende 10 jaar niet weer moet subben op een debiele online rental service om online te ervaren.
    Pure afzetterij voor iedereen die niet gediend is met PS+ en random rentals. Al vanaf het begin van deze generatie ben ik daar een fervent tegenstaander van en ik kan het simpelweg niet begrijpen dat mijn medegamers dit niet aanvechten… In een tijd waar reacties serieuze verandering teweeg kunnen brengen, dan nog…

Geef een reactie

Contacteer ons

Algemene vragen?
info@invader.be
Vragen aan de redactie?
redactie@invader.be
Wil je graag adverteren?
sales@invader.be

Redactie-adres

Redactie Invader
Potaardestraat 77
9250 Waasmunster

Nieuwsbrief