fbpx

PlayStation verandert PlayStation Plus games van juli

PlayStation laat weten dat het de line-up van PlayStation Plus-games voor de maand juli heeft aangepast. Vorige week maakte de uitgever bekend dat je vanaf 8 juli Pro Evolution Soccer 2019 gratis kan downloaden, maar dat is nu anders. Konami’s voetbaltopper wordt vervangen door de filmische klepper Detroit Become Human. Niet de standaardversie maar Digital Deluxe editie die ook Heavy Rain bevat.

De topgame van Quantic Dreams wordt nog steeds bijgestaan door de arcaderacer Horizon Chase Turbo. Waarom Sony Konami’s voetbalgame plots niet langer aanbiedt, verklaart PlayStation niet in zijn blogbericht.


Wat denken jullie? Beter of niet? Ja toch!

REACTIES (1)

  1. Damadtree

    Beter ja, zolang ze hun PS+ fanboys maar kunnen bekoren… Ik zou liever eens de optie zien om exclusief voor hun mediocre online services te betalen zodat ik me de komende 10 jaar niet weer moet subben op een debiele online rental service om online te ervaren.
    Pure afzetterij voor iedereen die niet gediend is met PS+ en random rentals. Al vanaf het begin van deze generatie ben ik daar een fervent tegenstaander van en ik kan het simpelweg niet begrijpen dat mijn medegamers dit niet aanvechten… In een tijd waar reacties serieuze verandering teweeg kunnen brengen, dan nog…

Een reactie achterlaten