fbpx

PlayStation daagt de community uit

Om het 6-jarige bestaan van de PlayStation 4 te vieren, is Sony met een wel heel aparte uitdaging op de proppen gekomen. Zo daagt de uitgever de community uit om een waaier aan titels te spelen en een gigantisch aantal trophies binnen te rijven. Wie deelneemt krijgt exclusieve avatars en dynamische thema’s voor je PS4. Plus maak je kans om een echte Platinum Trophy met je naam op te winnen.

Meedoen aan deze challenge? Je kan je inschrijven op de officiële website. De eerste uitdaging gaat van start op 24 februari en daagt de volledige community uit om zo’n 125.000 verschillende games te spelen en 500.000 trophies te verdienen. Let wel, enkel games die je meer dan een uur speelt worden geregistreerd voor de challenge.


Elke speler die bijdraagt tot het totaal, wordt beloond met een gratis PS4-thema en avatar als de target behaald wordt.

Doel twee is vervolgens om 375.000 games te spelen en 1,5 miljoen trophies binnen te halen. De beloning daarvoor zijn vijf exclusieve PSN-avatars. Ten slotte is er nog een derde doel om 675.000 games te spelen en 2,7 miljoen trophies te ontgrendelen. Beloning voor die laatste is een exclusief dynamisch thema voor PS4.

Door deel te nemen aan de challenge heb je zelfs kans om een PlayStation Kit te winnen, die bestaat uit een real-life Platinum Trophy met jouw PSN-naam erop gegraveerd. Daarnaast worden er ook vouchers voor de PS Store verloot. Wie kans wil maken op de PlayStation Kit, moet wel een vaardigheidsgerelateerde vraag beantwoorden die live gaat op 17 maart. Vergeet dus niet de PlayStation-website te checken.

Wij hebben ons in ieder geval al ingeschreven. Eindelijk een excuus om te gamen tot we erbij neervallen. Al lijkt die Trophy-challenge ons gemakkelijker dan die aantal gespeelde titels…

REACTIES (1)

  1. Geweldig! Ik heb me ook ingeschreven ?. Weet je toevallig waar we de vooruitgang kunnen volgen? ?

Een reactie achterlaten