fbpx

PlayStation Now verschijnt in de PlayStation Store

De PlayStation Now-app is in onze PlayStation Store verschenen. PlayStation Now is Sony’s nieuwe streaming service waarmee je tegen betaling meer dan 200 PS3-games kan streamen op je PS4. Netflix voor gaming dus, maar net iets duurder. Toegang tot de PlayStation Now-bibliotheek kost je maandelijks 16,99 euro. Je kan de app nu al downloaden en een proefabonnement activeren, maar de games spelen, kan nog niet.

PlayStation Now is officieel enkel in de Verenigde Staten gelanceerd. Er loopt wel al enige tijd een proefversie in het Verenigd Konkrijk en onlangs konden enkele Europese landen deelnemen aan een bèta van de service. Gisteren weliswaar kregen enkele oplettende PS4-gebruikers op het dashboard een melding te zien om een optie te nemen op PlayStation Now.


Vermoedelijk volgt heel binnenkort een persbericht van Sony waarin het de lancering van PlayStation Now officieel wereldkundig maken. Volgens bronnen zou de service op 25 mei van start gaan. Die ochtend voert Sony ook onderhoudswerken door waarbij het PSN twee uren offline gaat.

8f9411b6010cdc1c775b17c4767b9687

REACTIES (3)

 1. TBird73

  Zal straks thuis eens even het proefabonnement checken 🙂

 2. Ruben Van Geenberghe

  Pfff tegenwoordig moet ge steeds meer betalen
  vroeger was de volledige game met dlc 1 keer betalen nu is da al dubbel betalen en ps Plus erbij.
  Maar nu gaat het er toch ligt over ze ik heb nu met 50€ zakgeld per maand al niets meer over en
  Ik heb enkel gtaV en bo3 gekocht dus dit kan er nimeer bij?

 3. Dat de dienst een goede zaak is, staat vast. Enkel is het veel te duur. Ze zouden een voorbeeld moeten nemen aan Microsoft en het gewoon gratis ter beschikking moeten stellen.

Een reactie achterlaten