fbpx

PlayStation 5 controllers duiken al op in Amerikaanse winkels

PS5 controller

Dat zowel consumenten als winkeliers het wachten op next-gen hardware stilaan beu worden, is nog maar eens bewezen. Er zijn verschillende foto’s opgedoken van de PS5-controller die al in Amerikaanse winkels zijn beland en in handen van consumenten.  Facebook market aan voor 100 dollar.

De officiële releasedatum van de controller is in Amerika vastgepind op 30 oktober, twaalf dagen voor de lancering van de console zelf. De Amerikaanse warenhuisketen Walmart heeft de PS5-controller al in voorraad en heeft hem in de rekken gezet. Achter een glaswand weliswaar. Klanten kunnen de controller al zien, maar nog niet kopen. Slimme marketingstunt? Reken maar…


Opvallend is dat ook scammers al aan de haal zijn met de controller. Zo vond Reddit-gebruiker Drew_Yt een Facebook Marktplaats-aanbieding voor een PS5-controller voor maar liefst 100 dollar. Een werknemer van een winkel die even snel wat centen wil verdienen?

Bij ons is het wachten tot 12 november vooraleer de DualSense en andere PS5-accessoires te koop zijn. De PS5 zelfs lanceert op 19 november. Wil je ook al een PS5 of ander accessoire vroeger in huis? Check dan hier een overzicht van alle beschikbare PS5 accessoires.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Schermafbeelding 2020 10 20 om 22.18.25

 

Een reactie achterlaten