fbpx

Accessoires voor PlayStation 5 lanceren een week vroeger

DualSense

Hoewel Sony de releasedatum van de PlayStation 5 vastgepind heeft op 19 november, versturen tal van retailers de accessoires, zoals de DualSense controller, al een week vroeger. Op 12 november dus. Waarom Sony dat toelaat, is niet duidelijk, maar allicht heeft te maken met logistieke redenen.

Zo lijsten online webshops zoals bol.com en Game Mania de PS5-accessoires op met een releasedate op 12 november. Heb je naast de console dus nog een extra DualSense, de PS5 HD Camera, Media Remote of die E3 Pulse Headset besteld? Dan mag je de levering vanaf 12 november verwachten. De beslissing komt er allicht in navolging van enkele games zoals Demon’s Souls, die ook al op 12 november in de rekken droppen.


Natuurlijk zal je moeten wachten tot 19 november tot de eigenlijke console arriveert voor je ze kan gebruiken. Al gokken wij dat veel retailers ook in Europa de console zullen versturen eens 12 november gepasseerd is. Vooral als er opnieuw een nakende semi-lockdown dreigt…

Voor wie niet kan wachten en al een weekje eerder PS5 stuff wil kunnen vasthouden en aaien: hier een overzicht van alle beschikbare PS5 accessoires.

Wil je alles weten over de PS5? Check hier alle games en de nieuwste info omtrent Sony’s next-gen console.

Een reactie achterlaten