fbpx

Pirates of the Caribbean zeilen volgende maand naar Fortnite

fortnite pirates of the caribbean

Fortnite zet wel vaker de deur open voor helden uit Hollywood. Na John Wick, The Mandalorian, Marvel’s Avengers ontvangt de battle royal volgende maand een handvol zeerovers. Captain Jack Sparrow en andere Pirates of the Caribbean meren aan in de game.

De update van vorige week hintte al naar nieuwe personages en accessoires die deel uitmaken van de update. Niet veel later verscheen er ook een event pass met daarin Jack Sparrow als personage. Dataminers zagen hun kans om een kijkje nemen achter de schermen en ontdekten dat er meer personages uit de franchise op de planning staan. Helaas werd de pass achteraf weer offline gehaald.


Fortnite leaker Hypex trok naar sociale media om aan te tonen dat ook Davey Jones, Hector Barbossa en Elizabeth Swann speelbare personages worden. Je kan de piraten zelfs aanschaffen los van de season pass. Daarnaast is er een nieuwe item in piratenthema, Ship in a Bottle, dat een spookschip op je vijanden loslaat bij gebruik. Tot slot is er nog een Jack Sparrow ‘Jar of Dirt’ Emote.

Toen dat allemaal bekend raakte, was Epic Games snel om te bevestigen dat de cross-over officieel live gaat op 19 juli. Wie de pas al gekocht had, zal geen progressie meer kunnen maken tot die datum.

Een reactie achterlaten