fbpx

Pimp nu al je eigen character met de Saints Row demo

Wat voor personage jij wil zijn in de nieuwe Saints Row? Dat bepaal jij helemaal zelf. En dankzij de gloednieuwe en uitgebreide Boss Factory, kan je je personage zo gek of uniek maken als je maar wilt. Sterker, je kan nu al je met de demo aan de slag op consoles en pc.

In de Boss Factiry demo die nu live is op alle platformen, kan je je eigen baas al ontwerpen. Je kan kiezen uit een lichaamsbouw in alle maten en vormen. Een kapsel dat meteen alle aandacht trekt. Coole littekens en tattoo’s die aantonen wat voor badass jij bent en outfits die jouw persoonlijkheid aftekenen.


Of niet, want naakt rondlopen kan uiteraard ook. Al moet je dan niet verrast zijn als voorbijgangers opeens beginnen schaterlachen. In ieder geval zijn de opties eindeloos. Misschien kan je zelfs je krijger uit Elden Ring wel namaken. Of een of andere celebrity.

Simpelweg de Boss Factory demo downloaden op jouw gameplatform naar keuze en het knutselen kan beginnen. Je creaties kan je delen met anderen en gaan overzetten naar de full game wanneer die verschijnt. Denk er trouwens aan dat dit Saints Row is, dus het hoeft allemaal niet zo serieus.

Saints Row komt vanaf 23 augustus naar PS4, PS5, Xbox en pc.

Een reactie achterlaten