fbpx

Personage Red XIII nog niet speelbaar in Final Fantasy VII Remake

Final Fantasy VII Remake

Square Enix heeft bevestigd dat Red XIII, de rode tijgerwolf uit Final Fantasy VII Remake, niet speelbaar is in de game. Of althans niet in de eerste game van het volledige project. Dat komt omdat je het personage pas laat in de eerste game tegenkomt.

Het nieuws komt via een interview met website vg247. Daarin laat co-regisseur Naoki Hamaguchi weten dat Red XIII zeker wel in de game zit, maar dat spelers hem niet kunnen besturen. Wel zal het beest meevechten als gastpersonage:


“Red XIII voegt zich pas heel laat bij de party van de speler. Wij vonden dat er te weinig tijd restte om de speler dan nog te laten kennismaken met het personage, laat staan om het personage verder te ontwikkelen. Daarom vonden wij het beter om Red XIII als gastpersonage te introduceren. Hij vecht dus mee naast je drie-koppige party. Natuurlijk zal je zijn specifieke moves zien, zodat je hem al kan leren kennen.”

Opvallende keuze van Square Enix. En allicht ook teleurstellend voor sommigen. Al snappen wij de redenering van de uitgever wel. Hoe dan ook, Final Fantasy VII Remake ligt vanaf 10 april in de rekken.

REACTIES (1)

  1. Nicolas

    Waarschijnlijk ook geen Caith Sith en Vincent aanwezig in de game

Een reactie achterlaten