fbpx

Overwatch krijgt digitale comics en kortfilms

Het ziet ernaar uit dat Overwatch zich al goed weet te nestelen tussen alle andere Blizzard-titels, want de game krijgt in de aanloop naar de release enkele comics en geanimeerde kortfilms, die het achtergrondverhaal van de personages uitdiepen. Niet ongewoon, want Blizzard staat bekend om z’n diepe lore en kleurrijke werelden.

De eerste kortfilm gaat al deze maand live, en niet lang daarna zal een digitale comic volgen met de titel Overwatch: First Strike. Daarin krijgen we te zien hoe Soldier: 76, Törbjorn, Reaper en Einhardt vechten tijdens de robotopstand lang voor de gebeurtenissen van de game. De tekeningen komen van de hand van Ludo Lullabi, die eerder al World of Warcraft: The Comic verzorgde. Het scenario wordt geschreven door Micky Neilson, Blizzard’s lead writer in publishing en hoofdscenarist van Hearthstone.


strip

REACTIES (5)

 1. TBird73

  Nice 🙂

 2. Love animatie films! Blizzard you’re doing a great job!

 3. jkampmeijer

  Shut up and take the money

 4. Karel Steutelings

  Hoop dat ze ooit singleplayer missies gaan maken voor deze karakters.

 5. Yoshi Mertens

  I love those animations! Laat maar komen die shortfilms van al die upcoming games! Een slimme zet om reclame te maken, maar voor mij is dit een grote meerwaarde en het geeft zonder twijfel een extra dimensie aan de games 🙂

Een reactie achterlaten