fbpx

Overwatch Competitive Play nu beschikbaar op pc

De competitieve modus voor Overwatch is nu beschikbaar voor pc. Volgende week gaat de mode ook online op PS4 en Xbox One. Dat heeft Blizzard laten weten het officieel forum van de game.

Voor de consolepatch kregen we nog geen concrete datum, al laat Blizzard wel weten dat de update momenteel getest en goedgekeurd wordt. De ontwikkelaar vindt het zelf spijtig dat de patch voor consoles nog een weekje langer op zich laat wachten en belooft dan ook een verbetering van het patch-systeem zodat updates in de toekomst wel synchroon op alle platformen kunnen gebeuren.


Het eerste seizoen van Competitive Play zal wel korter zijn dan de rest:

“Onze Competitieve modus voor Overwatch lanceert in het midden van het zomerseizoen van 2016, dat begon op 1 juni. Dit seizoen zal dus slechts 1,5 maan duren in plaats van de gewoonlijke 2,5 maanden. Het seizoen eindigt op 18 augustus.”

Gelukkig zijn er twee goede redenen voor het kortere seizoen:

“Eén: we willen dat spelers zo snel mogelijk Competitive Play rewards kunnen verzamelen. En twee: dit seizoen gaat ons heel veel leren over de game. Hoe sneller we feedback krijgen, hoe sneller we de modus kunnen perfectioneren. Simpel!”

Wij zien het in ieder geval wel zitten. Hier met die golden guns!

Een reactie achterlaten