fbpx

Overwatch 2 zal vanaf launch de eerste game vervangen

Overwatch 2 1

Wanneer Overwatch 2 lanceert zal die de eerste game vervangen. Dat bevestigde regisseur Aaron Keller tijdens een Reddit AMA. Vanaf oktober zal de eerste Overwatch niet meer te koop of te downloaden zijn en vervangen worden door de free-to-play sequel.

“Wanneer Overwatch 2 lanceert zal het de huidige live service vervangen”, antwoordde Keller op de vraag wat er met de eerste Overwatch zal gebeuren. Om de spelers niet op te splitsen tussen twee verschillende games, zullen spelers enkel nog Overwatch 2 kunnen spelen.


Bij de aankondiging van Overwatch 2 beloofde Blizzard nog dat beide games naast elkaar zouden bestaan. Daar blijkt nu niets van in huis. Overwatch wordt overschreven door de Overwatch 2, die alle content van het origineel krijgt.

Eén modus sneuvelt wel: 6v6 wordt vervangen door 5v5 matches. Overwatch 2 introduceert nieuwe helden en zal om de 9 weken een nieuw seizoen lanceren, inclusief Battle Pass.

Niet onbelangrijk: de credits, OWL-tokens en competitive points worden gewoon overgedragen. Overwatch 2 zal volgens de makers nieuwe in-game valuta introduceren die de credits uit het origineel vervangt.

Overwatch 2 komt op 4 oktober naar alle platformen.

Een reactie achterlaten