fbpx

Over-the-top dinoshooter Son and Bone komt dit jaar naar PS5

Son and Bone

Zin in een geflipte dinoshooter vol brute finishers? Dan moet je de trailer van Son and Bone bekijken. De first-person shooter komt dit najaar naar PS5 en belooft een bloederig, van de pot gerukt cowboydino-avontuur te worden.

Son and Bone heeft wat weg van de scifi-film Cowboys & Aliens, maar dan met een stevige portie Jurassic Park erover gekieperd. In de game mag je dinosaurussen overhoop knallen met revolvers en ze afmaken met allerlei gestoorde finishers.


Als speler kruip jij in de huid van Sheriff Sam Judge. Wanneer een boerderij in jouw county wordt aangevallen door beruchte bandieten, ga je op pad om de criminelen mores te leren. Wanneer je oog in oog staat met de overvallers, blijkt al snel dat deze bende vreemde motieven heeft.

Niet veel later word je wakker op een onbekende wereld waar dino’s heersen en moet je jouw dodelijkste moves bovenhalen om te overleven. Klinkt compleet van de put gerukt, al moet gezegd dat gameplay er best geinig uitziet. Dat heeft alles te maken met de over-the-top finishing moves en de snelle besturing zoals Doom.

Voor je deze pre-ordert, toch even meegeven dat de game ontwikkeld wordt door Teamkill Studio, wiens meest recente project Quantom Error een van de slechtste releases van 2023 was. Misschien eerst wat gameplay afwachten?

Een reactie achterlaten