fbpx

Opnames voor tweede seizoen The Witcher zijn afgerond

The Witcher set

De opnames voor het tweede seizoen van de Netflix-reeks The Witcher zitten erop. Dat betekent dat de post-productie van de show (o.a. montage en toevoeging visuele effecten) kan beginnen. Als alles goed loopt verschijnt het tweede seizoen dit najaar op Netflix.

Het nieuws komt van Redanian Intelligence een website die alle nieuws rondom The Witcher op de voet volgt. Zo kwam de website het nieuws te weten via de haarstyliste van Henry Cavill.


Om het einde van de opnames te vieren, verraste Cavill zijn collega’s met een paar leuke cadeau’s, waaronder enkele props van de show zelf. Ongetwijfeld was het geen gemakkelijke opdracht voor de cast & crew, want de opnames werden verscheidene keren stopgezet wegens Covid 19-restricties. Een andere keer werden de opnames opgeschort omdat Cavill zijn been verwondde bij een stunt.

Toch wordt seizoen 2 de moeite, want niet zo lang geleden werd The Wild Hunt gespot op één van de sets. Je weet wel, dat zijn de bad guys die je bestrijdt in The Witcher 3. En ook daar zijn beelden van:

Of we al een confrontatie tussen The Wild Hunt en Geralt zullen zien? Ons lijkt het nog wat snel, maar allicht zitten de dodelijke ridders wel achter Ciri aan.

Wie is er benieuwd naar het tweede seizoen van de reeks? Kijken of niet?

Een reactie achterlaten