fbpx

Opnames tweede seizoen The Witcher stopgezet door Covid-19

witcher season 2

Het coronavirus blijft wereldwijd voor problemen zorgen in de entertainmentsector. De opnames van het tweede seizoen van de Netflix-reeks The Witcher zijn voor onbepaalde tijd stopgezet, nadat verschillende personen van de cast besmet raakte. Het is bovendien niet de eerste keer dat dat gebeurt.

Filmwebsite Deadline meldt niet wie besmet raakte, maar bericht wel dat verschillende personen van zowel de cast als het productieteam positief testten voor het virus. En hoewel geen van de hoofdpersonages schijnbaar besmet raakten, moeten zij die positief getest zijn wel in quarantaine.


De opnames zijn aan de gang in de Arborfield filmstudios te Londen. Netflix heeft bekendgemaakt dat de opnames pas worden verdergezet wanneer de quarantaineperiode is afgelopen en iedereen terug in een veilige omgeving kan werken.

Eerder dit jaar werd de productie ook al stilgelegd, toen acteur Kristofer Hivju toegaf dat-ie positief testte. De man, bekend als de roodharige woesteling Tormund Giantsbane uit Game of Thrones, speelt Nivellen in het tweede seizoen van The Witcher, een vervloekte aristocraat opgesloten in zijn kasteel.

Of deze onderbreking ook gevolgen zal hebben voor de uiteindelijke release van het tweede seizoen is nog niet duidelijk.

REACTIES (1)

Een reactie achterlaten