fbpx

‘Opnames Uncharted film starten over vier weken’

Na de geweldige lijdensweg van de Uncharted film, is er eindelijk wat goed nieuws opgedoken. Zo laat Tom Holland, die de rol van Nathan Drake speelt, in een interview weten dat de opnames over vier weken van start gaan. Vreemd genoeg heeft Sony nog altijd niet bevestigd of er een nieuwe regisseur is.

Tijdens de première van Onward vertelde de acteur tijdens een interview dit over de Uncharted-film:


De opnames beginnen over vier weken. Mark Wahlberg zal geweldig zijn als Sully en ook het stunt-team van Berlijn heeft al uitstekend werk geleverd voor de voorbereiding van de stunts. De film wordt echt vet!”

Hoewel de film officieel nog steeds geen regisseur heeft, deden geruchten wel de ronde dat Sony zijn oog had laten vallen op Ruben Fleisher, de man achter de camera van Venom. Allicht wil Sony niets bevestigen, omdat er op 4 weken tijd nog vanalles kan misgaan. Maar zoals het er nu naar uitziet, gaat de bal eindelijk aan het rollen.

Wat betreft het verhaal van de film, had Holland trouwens dit te zeggen:

“De film is voor een groot deel geïnspireerd door Uncharted 4, maar brengt een frisse en jonge kijk op het personage. Omdat we Nathan Drake als jong kereltje natuurlijk niet zo goed kennen. Maar het wordt echt een coole film. We reizen de wereld rond en filmen op enkele indrukwekkende locaties. Het wordt een geweldige zomer samen met Mark Wahlberg.”

En daarmee gaat de productie eindelijk van start. Hopelijk zitten we in 2021 in de zalen voor een Uncharted film.

Een reactie achterlaten