fbpx

Survivalgame The Day Before opnieuw uitgesteld

The Day Before

The Day Before, de ambitieuze survivalgame van ontwikkelaar Fntastic is alweer uitgesteld. De game stond gepland voor 11 november, maar schuift nu door naar 7 december. Dat is trouwens geen officiële launch, maar wel een early access release.

Om het nieuws te vieren, heeft Fntastic een verse video van de game gelost. Die geeft een overzicht van zowat alles wat je kan doen, maar boezemt weinig vertrouwen in. ZO krijgen we verdacht weinig zombie-actie te zien. Wel hoe je loot verzamelt, je wapens kan upgraden en de gym bezoeken.


Terwijl de vorige trailer haast een exacte frame-per-frame kopie van een Call of Duty-trailer was, heeft deze nieuwe trailer verdacht veel weg van een GTA V trailer. Van de muziek en shots tot zelfs de tekst van de vertelstem. Alsof de studio zelf geen inspiratie heeft om een unieke trailer te maken.

Op YouTube verscheen al snel een video die de nieuwe trailer van the Day Before vergelijkt met trailers van GTA V en Red Dead Redemption II. En de gelijkenissen zijn bijzonder opvallend. Chek de video helemaal onderaan dit bericht.

Wat denk jij ervan?

Een reactie achterlaten