fbpx

Ontwikkeling van The Witcher 4 start volgend jaar

http://goodlife.fuelthemes.net/games-demo/wp-content/uploads/sites/5/2015/10/The-Witcher-3-Wild-Hunt-4.jpg

Ontwikkelaar CD Projekt Red heeft zijn plannen toegelicht voor 2022. Zo wil de Poolse studio volgend jaar beginnen aan een nieuw project in het universum van The Witcher. Dat deelde ceo Adam Kicinski in een interview met de Poolse website rp.pl.

Kicinski haalde tijdens het gesprek aan dat zijn studio zich op dit moment focust op de twee franchises met gigantische veel potentieel: The Witcher en Cyberpunk 2077. Het strategische doel voor 2022 is dan ook om twee nieuwe AAA-producties in de wereld van die franchises te beginnen.


Let wel, momenteel is de studio nog druk in de weer om van Cyberpunk 2077 de ervaring te maken die het hoorde te zijn bij release. De next-gen updates van de gecontesteerde actie-RPG werden uitgesteld en volgen normaal in het voorjaar van 2022. Ook de next-gen versie van The Witcher 3: Wild Hunt zal dan lanceren.

Allicht begint de productie van de nieuwe projecten pas in de tweede helft van 2022. Zoals hierboven vermeld zou dat The Witcher 4 moeten zijn. Daarnaast gokken wij op de eerste verhaaluitbreiding van Cyberpunk 2077.

Een reactie achterlaten