fbpx

‘Ontwikkeling van Grand Theft Auto 6 is een zootje’

GTA 6

Dat de volgende Grand Theft Auto-game lang op zich laat wachten, staat buiten kijf. Al is daar schijnbaar een grondige reden voor. Zo zou de ontwikkeling van GTA 6 een bijzonder chaotische weg afgelegd hebben. En volgens een nieuw lek zou het eindproduct de fans wel eens kunnen teleurstellen.

Volgens Twitter-gebruiker AccNgt – een insider die ook details van de nieuwe Quantic Dream Star Wars game lekte nog voor de aankondiging – zit GTA 6 in een development hell. Zo schrijft hij dat de ontwikkeling van de langverwachte game bijzonder chaotisch verloopt.


Bij de release zouden dan ook verschillende aspecten van de game teleurstellend kunnen zijn, gezien de wereld zo’n hoge verwachtinge heeft. Hij heeft naar eigen zeggen wel vertrouwen in de grafische kant van de zaak.

Of dat klopt? Daar hebben we het raden naar. Al is het niet de eerste keer dat we dergelijk nieuws horen. Zo kwam eerder al aan het licht dat de ontwikkeling van GTA 6 verschillende keren herstart zou zijn. Ook dat werd nooit officieel bevestigd, al zou het wel de reden kunnen zijn waarom de game zo lang op zich laat wachten.

Verschillende geruchten deden trouwens al uitschijnen dat GTA 6 zich afspeelt in Vice City over een periode van zo’n 30 jaar. Gedurende die tijd zou de stad mee evolueren, om zo de technologische vooruitgang en modernisering weer te geven.

Maar tot Rockstar Games met de eerste officiële info uitpakt, bestempelen we dit als een gerucht.

Een reactie achterlaten