fbpx

Ontwikkelaar Mortal Kombat 11 richt zich helemaal op nieuw project

Mortal Kombat 11 1

Mortal Kombat 11 krijgt vanaf nu geen nieuwe DLC meer. Ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft bekendgemaakt dat het de uitbreidingen van de titel stopt om zich te kunnen concentreren op de volgende game.

De studio van Mortal Kombat-bedenker Ed Boon maakte het nieuws bekend op Twitter, nadat het meer dan twee jaar personages, skins en andere toevoegingen aanleverde voor het vechtspel. En daar zaten naast uitbreidingen van de verhaalmodus ook enkele interessante bekende personages tussen.


Mortal Kombat 11 startte bij launch met een rooster van 25 personages en eindigt nu met 37 vechtjassen, waaronder the Terminator, Rambo, Spawn en zelfs de Joker.

Wat het nieuwe project van NetherRealm wordt? Dat is nog niet bekend. Al kunnen we ervan uitgaan dat er vuisten, voeten en projectielen in het rond zullen vliegen. Zo doen er geruchten de ronde dat de studio werkt aan Avengers vs. X-Men, een nieuwe vechtspel met uitsluitend Marvel-superhelden, vergelijkbaar met Injustice. Al is dat op dit moment nog speculatie.

Hopelijk horen we snel meer van het nieuwe project.

Een reactie achterlaten