fbpx

Mortal Kombat studio werkt aan Avengers vs. X-Men vechtgame

xmen vs avengers

Ontwikkelaar NetherRealm Studios heeft duidelijk de smaak van de superhelden te pakken. Na twee Injustice-games waarin comic-helden van DC Universe elkaar aftuigden, zou NetherRealm nu zijn overgestapt op Marvel. Volgens verse geruchten werkt de studio achter Mortal Kombat namelijk aan een Avengers vs. X-Men-vechtspel.

De fighting game zou gebaseerd zijn op de gelijknamige stripreeks uit 2012. Daarin gaan de Avengers op de vuist met de X-Men om te bepalen wie het best kan afrekenen met een apocalyptische situatie waar mutanten bij betrokken zijn. Of dat een award-winnend verhaal oplevert, betwijfelen we, maar een knokpartij tussen bijvoorbeeld Spider-Man en Wolverine zien wij wel zitten.


We willen je er wel op wijzen dat dit gerucht voor het eerst opdook via 4chan. Niet meteen de meest accurate bron voor informatie, al zijn er een handvol aanwijzingen die het gerucht mogelijk maken.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Insider Daniel Richtman deelde vorige maand bijvoorbeeld al dat NetherRealm werkt aan een game die zich afspeelt in het Marvel universum. Hij loste geen verdere details, al verklapte hij wel dat de game al in effectieve ontwikkeling was. Ook hoofd van de studio en bedenker van Mortal Kombat Ed Boon tweette al verschillende hints over een nieuwe samenwerking met Marvel.

Volgens insiders zou de studio niet de vrijheid hebben om zelf te kiezen welke superhelden in de game zullen zitten. Ook Capcom heeft een overeenkomst met Marvel voor de Marvel vs. Capcom vechtreeks en daarom zouden bepaalde Marvel-personages niet in andere vechtspellen mogen optreden.

Met welke Marvel superhelden en villains zou jij het liefst aan het knokken gaan?

Laat een reactie achter