fbpx

“Mortal Kombat studio werkt aan Marvel fighting game”

Marvel

Na de Mortal Kombat film meer zin in een nieuwe game in de reeks? Dan zal je geduld moeten hebben. NetherRealm studios werkt volgens een insider niet aan de nieuwe Mortal Kombat of  Injustice 3, maar wel aan een vechtspel in het Marvel universum.

Volgens insider Daniel Richtman verschijnt de game op next-gen consoles. Heel veel details zijn er helaas niet, al zou de effectieve ontwikkeling van het vechtspel al gestart zijn. Met andere woorden, de studio heeft de pre-productie al afgerond.


Als NetherRealm hetzelfde resultaat kan neerzetten voor Marvel als het deed voor DC Comics met de Injustice-serie, zal het een indrukwekkende fighter opleveren. Confrontaties tussen Black Widow en Taskmaster spoken onder andere door ons brein.

Maar ook bijvoorbeeld Spider-Man versus Doctor Octopus. Om nog maar te zwijgen van een vriendelijke match tussen Thor en The Incredible Hulk. Daar krijg je spontaan zin in, toch?

Natuurlijk blijft dit een gerucht, want er is geen tastbaar bewijs. Desalniettemin zijn het mooie vooruitzichten als het nieuws klopt.

Een reactie achterlaten