fbpx

Ontwikkelaar bevestigt sequel van Lies of P

Lies of P

Meer zin in de soulslike-met-Pinokkio Lies of P? Dan hebben we goed nieuws, want ontwikkelaar Round8 Studio heeft bevestigd dat het druk in de weer is met het plannen van de sequel. Al zal het team zich eerst focussen op de uitbreidingen voor de pas verschenen actie-RPG.

Regisseur Ji Won Choi teasede de expansies in een uitgebreide developer update. En hoewel er geen gameplay is, kregen we wel twee artworks te zien. Die kan je hieronder bekijken.


Naast de uitbreidingen, vermeldt Choi ook dat het vervolg in de maak is. Zo vertelde de regisseur dat de ontwikkeling van de DLC en de sequel de hoogste prioriteit is. Daarvoor doet het team zijn uiterste best en hebben ze verschillende ideeën voor de projecten.

Tot slot werkt de studio ook nog aan een aanzienlijke update voor Lies of P zelf, die later deze maand verschijnt. De update zou de moeilijkheidsbalans aanpakken en ook de difficulty spikes in het begin van de campaign verzachten. Daarnaast werkt Round8 Studio aan een gratis outfit om alle fans te bedanken voor de succesvolle launch.

Lies of P dlc 1

LIes of P dlc 2

Een reactie achterlaten