fbpx

Onthulling Star Wars Jedi: Fallen Order 2 op komst

Respawn Entertainment is druk in de weer met een sequel van Star Wars Jedi: Fallen Order. De studio zou de game nog voor E3 2022 onthullen en zelfs al een mogelijke release window in gedachten hebben. Dat laat reporter Jeff Grubb van Giant Bomb weten in zijn laatste video GrubbSnax.

Helaas zit de episode achter een paywall, maar de Grubb heeft laten vallen dat je de meeste details mag verwachten voor E3 2022. De game zet ongetwijfeld het verhaal van padawan Cal Kestis verder in zijn zoektocht naar oude krachten en zijn strijd tegen de Sith.


Merk trouwens op dat Disney een heuse Star Wars viering organiseert van 26 tot 29 november in Californië. Ideaal voor de release van de game? Dachten wij ook. Grubb vertelde daarnaast dat Respawn aanvankelijk een 2022 release voor de titel gepland heeft, al is het niet duidelijk of de game die werkelijk haalt.

Of we nieuwe personages tegen het lijf zullen lopen? Vorig jaar deed een gerucht de ronde dat Dart Maul zou opduiken in de nieuwe game. En dat de sequel meteen op het origineel zou volgen. Ook zou Cal tegenover de rest van de Inquisitie komen te staan, al kregen we daar nooit een officiële bevestiging van. Ons lijkt een battle tegen Dart Maul – inclusief dubbelzijdige lightsaber – best de moeite. Wat denk jij?

Een reactie achterlaten