fbpx

Online shooter The Finals ziet er sick uit in nieuwe trailer

The Finals

Het lijkt erop dat The Finals the next big thing wordt in de wereld van online shooters. De game is in ontwikkeling bij Embark Studios, dat opgericht werd door Battlefield-veteranen. Momenteel is er een closed beta aan de gang op pc en dat lijkt een schot in de roos.

Wat de free-to-play game zo speciaal maakt? Jij neemt deel aan The Finals, een wereldwijd tv-fenomeen, waarbij je in een arena gedropt wordt voor geld en roem. Klinkt eenvoudig, maar de shooter heeft heel wat coole elementen.


Net zoals in Battlefield kan je jouw omgeving vernielen, al ligt de destructiegraad hier vele malen hoger. Bruggen, kranen en grote delen van wolkenkrabbers kunnen opgeblazen worden. Waardoor je als speler vaak moet improviseren om de tegenstand te slim af te zijn. Check de trailer hieronder maar.

Daarnaast is er een belachelijke uitgebreide mogelijkheid tot aanpassingen. Zo kan je niet alleen wapens van je personages bepalen, maar ook de outfits en tools, zoals grapple hooks en nog veel meer. De snelle gameplay doet denken aan Titanfall, maar dan zonder Titans.

Hoewel de beta voorlopig enkel te spelen is op pc, komt The Finals ook naar PS5 en Xbox Series. Een releasedatum is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten