fbpx

NVIDIA lanceert 65 inch 4K-gaming schermen

NVIDIA heeft vlak voor de start van de CES 2018 een aankondiging gemaakt: de technologiereus pakt deze zomer uit met 4K HDR-beeldschermen van 65 inch met Nvidia Shield. Jawel, deze joekels zijn echt bedoeld voor pc-gaming.
NVIDIA noemt ze BFGD ofte Big Format Gaming Displays. Ze zijn maar liefst 65-inch groot en bezitten alle features die een gamer nodig heeft: 4K-resolutie, HDR, een refresh rate van 120Hz en Nvidia’s G-Sync-technologie die zorgt voor een rimpelloze game-ervaring zonder vertraging of screen tearing. Dankzij de ingebouwde NVIDIA Shield kunnen games ook gemakkelijk gestreamd worden naar het scherm.
En wanneer je genoeg gegamed hebt, kan je dankzij Android TV ook Netflix bekijken of filmpjes op YouTube. Handig toch? NVIDIA geeft ook mee dat het de joekels niet zelf gaat maken, maar daarvoor gaat samenwerken met andere bedrijven. Hardwarefabrikanten zoals Acer, Asus en HP tekenden al in. Hieronder het beeldscherm dat HP lanceert onder zijn Omen X-reeks.
De enige praktische vraag: waar zet of hang je zo’n joekel van een gaming monitor? En er netjes tegen gaan zitten met je muis en keyboard in de aanslag zal ook al niet lukken. Over het prijskaartje blijft het voorlopig ook erg stil. Cool screen, bro, maar dit zal een aardige duit kosten. Eventuele verbouwingen aan je gameroom niet meegerekend.

Een reactie achterlaten