fbpx

No Man's Sky krijgt gratis updates

Ontwikkelaar Hello Games is nog steeds bugs en glitches uit No Man’s Sky aan het verhelpen met enkele patches, en heeft nu ook bekendgemaakt dat het gratis content updates wil geven in de toekomst.

De studio heeft een community en support management team ingehuurd om naar de feedback van fans te luisteren, en op die manier nieuwe content te bedenken. Bedenker Sean Murray heeft alvast grootse plannen voor zijn ruimtegame. Volgens hem is dit nog maar het begin:


Wat nu telt is actie in plaats van woorden. Met toekomstige gratis updates willen we het universum van No Man’s Sky niet enkel verbeteren, maar ook uitbreiden en uitbouwen.

Wat de updates zullen inhouden, is nog niet bekend. Maar het is duidelijk dat Hello Games de negatieve spiraal waarin No Man’s Sky is terechtgekomen wil doorbreken. De game krijgt het hard te verduren omdat volgens veel consumenten de makers hun beloften niet zijn nagekomen. Zo bleek de beloofde multiplayer niet aanwezig in de game en is het zelfs onmogelijk om andere spelers te ontmoeten.

Een reactie achterlaten