fbpx

No Man’s Sky krijgt eindelijk zijn beloofde multiplayer

Hello Games heeft een trailer online gezet voor de nieuwe update van No Man’s Sky. Sinds de gebrekkige release heeft de ruimtegame een lange weg afgelegd. Sterker, de beloofde multiplayer wordt na twee jaar eindelijk aan de game toegevoegd.

Zo kan je het universum van No Man’s Sky samen met je vrienden ontdekken en als team samenwerken om te overleven. Of een piratencrew opstarten en andere verkenners het leven zuur maken. Epische space battles met een vriend als wingman behoren dus niet meer tot het verleden.


De multiplayer is niet de enige nieuwigheid. No Man’s Sky krijgt ook een grafische update, waardoor graphics veel sneller inladen en het universum volgens de makers nooit eerder zo indrukwekkend oogde. We krijgen ook meer gedetailleerde texturen en de game wordt speelbaar in zowel third als first person.

Voortaan kan je ook een basis bouwen waar je maar wil, op eender welke planeet. Die basis kan je veel groter maken dan voordien, met tal van nieuwe onderdelen.

Last, but not least: je kan nu ook je eigen vrachtschip bouwen, je militaire vloot ontwikkelen of schepen naar andere stelsels sturen voor een makkelijke exploratie.

Klinkt best cool, dus wij gaan No Man’s Sky zeker nog eens verkennen op 24 juli, wanneer de Next update online gaat.

Een reactie achterlaten