fbpx

“Nieuwe Tomb Raider wordt openwereldgame”

Tomb raider

Ontwikkelaar Crystal Dynamics is momenteel druk in de weer met de nieuwe Tomb Raider. Als we nieuwe geruchten mogen geloven, speelt de game zich af in India en krijgt Lara een volledige open wereld.

Het nieuws is afkomstig  V Scooper, een X-gebruiker die al vaker scoops afleverde. Volgens de leaker wordt de volgende Tomb Raider een complete openwereldgame, die zich afspeelt in India.


De game heeft uitgestrekte omgevingen, die je als Lara kan doorkruisen met een motor. Opvallend genoeg heeft ze ook een parachute om te gebruiken in benarde situaties, al kan ze ook nog steeds klimmen en klauteren om de verschillende uitdagingen van de wereld te lijf te gaan.

Volgens V Scooper zouden we relatief snel een eerste blik op de game moeten krijgen. De nieuwe Tomb Raider zou binnen het jaar moeten verschijnen. Hij geeft ook mee dat de releasedatum nog niet helemaal vaststaat, dus dat kan nog veranderen.

Natuurlijk blijft de info een gerucht zonder officiële bevestiging van Crystal Dynamics of uitgever Amazon Games. Al moet gezegd: er deden ook geruchten de ronde over een eventuele PlayStation Showcase eind mei. Misschien krijgen we daar de eerste details? Wie weet…

Een reactie achterlaten