fbpx

Nieuwe seizoen Call of Duty dropt over-the-top skins

call of duty season 3 snoop dogg raptor

Het derde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare 3 en Warzone gaat  binnenkort van start en belooft heel wat nieuwe content. Niet alleen komt Rebirth Island terug naar Warzone, er worden ook heel wat nieuwe skin packs gedropt. En die zijn best opvallend.

Season 3 dat op 3 april uit de startblokken schiet, wordt volgens de Call of Duty blogpost een van de grootste updates ooit voor Activisions miltaire shooter en brengt heel wat nieuwigheden met zich mee. Nieuwe 6v6 maps, nieuwe guns en gamemodi zoals de comeback van Capture the Flag en veel thematische packs met erg opvallende Operators.


Zo kan je tijdens dit seizoen onder andere aan de slag als slome, wietrokende Stoney Sloth, de futuristische carnivoor CODasaurus, hersenrobot Big Brain, energiespuwende Godzilla en King Kong met metalen handschoen. Die laatste verschijnen op 4 april ter promotie van de Gozilla x Kong: The New Empire film.

call of duty season 3

In dit derde seizoen maken nog meer bekende gezichten hun opwachting: zo verschijnt ook Snoop Dogg als Operator, samen met het het komische duo Cheech & Chong. Dat 90% van de huidige Call of Duty-spelers te jong is om deze stoners uit de jaren ’70 en ’80 te kennen, is een ander verhaal.

Check de afbeeldingen en trailers hieronder.

Een volledig overzicht van alles wat dit derde seizoen omvat kan je hier vinden.

Call of Duty Cheech and chong

 

Een reactie achterlaten