fbpx

Nieuwe Saints Row wordt een reboot, verschijnt in februari

Uitgever Deep Silver en ontwikkelaar Volition hebben tijdens Gamescom Opening Night Live een reboot aangekondigd van de Saints Row reeks. De game is in de maak voor PlayStation, Xbox en pc en we kregen zelfs meteen een releasedatum: hij komt al op 25 februari 2022.

De nieuwe Saints Row speelt zich af in Santo Ileso, een wetteloze stad in het zuidwesten van de Verenigde Staten. Jij speelt de baas van een start-up bedrijf wiens zaken zich aan de verkeerde kant van de wet bevinden. Aan jou om keet te schoppen in de metropool.


Zo moet je samen met je kompanen het leven van andere bendes zuur maken en de biggest, baddest motherfucker van Santo Ileso worden. De makers benadrukken dat de game een volledig nieuw verhaal over het ontstaan van de Saints Row-bende. Een van de pot gerukt origin story dus.

Ontwikkelaar Volition belooft tegelijk een comeback van de gekende ingrediënten: knallende blockbusteractie, veel guns, nog meer customizingopties en een grote open wereld waar je naadloos in co-op met een vriend kan verdoemenis zaaien. En je kan zelf buildings bouwen en ondernemingen neerpoten om zo je imperium groter te maken.

Saints Row verschijnt 25 februari 2022 voor

Een reactie achterlaten