fbpx

Nieuwe Resident Evil 4 achievements wijzen op uitbreiding

Resi 4 Ada Wong

Op pc heeft de remake van Resident Evil 4 zonet een waaier aan nieuwe achievements ontvangen. Mogelijk is de Separate Ways uitbreiding – met Ada Wong in de hoofdrol – in de maak voor de game.

De uitbreiding, die ook voor de originele game verscheen, wordt al sinds de release van de remake verwacht. Fans vermoeden dat de expansie gelijktijdig verschijnt met de PSVR2 update voor de game.


Of de nieuwe achievements effectief hinten naar Separate Ways? Helaas is dat niet duidelijk. In totaal ontdekte Twitter-gebruiker Wario64 via SteamDB zeven nieuwe achievements voor Resident Evil 4. Al bevatten de digitale trofeeën geen beschrijving. Enige beschrijving die Capcom toegevoegd heeft, zijn willekeurige letters en cijfers zoals ’40-en’ en ’44-en’.

In het slechtste geval zijn de nieuwe achievements simpelweg extra toevoegingen voor de VR-versie van de game. Al houden wij ook onze vingers gekruist dat de Separate Ways uitbreiding een moderne make-over krijgt. De expansie vertelt de gebeurtenissen van Resident Evil 4 door de ogen van Ada Wong en geeft je op die manier meer inzicht in het volledige verhaal. Een niet te missen hoofdstuk dus…

Een reactie achterlaten