fbpx

Nieuwe Jurassic Park-game keert terug naar originele eiland

Jurassic Park Survival

Op de Game Awards werd Jurassic Park: Survival aangekondigd, een nieuwe Jurassic park-game die zich afspeelt op het originele eiland uit de eerste film. Het verhaal van speelt zich één dag na de gebeurtenissen uit de film af. En dat zie je ook in de trailer.

Die zit vol locaties en referenties naar de filmklassieker uit 1993. Volgens ontwikkelaar Saber Interactive wordt het een first-person survivalavontuur waar je als dokter Maya Joshi alleen moet zien te overleven tussen de kolossale reptielen. Denk Alien: Isolation, maar dan in de pretparken van Jurassic Park. Geweldig, toch?


Nu goed, gezien de trailer geen enkel spoor van gameplay toonde, kunnen we best nog niet té enthousiast zijn. Maar als de game uitvoert wat de concept trailer hier in beeld brengt, dan gaat er voor talloze dino-fans een droom in vervulling.

Wij hopen alvast dat de eigenlijk game evenveel knipogen en easter eggs naar de films bevat als onderstaande trailer. Heb je de hoed van hoofdrol Alan Grant uit de film gespot?

Een reactie achterlaten